Megbízható gyártóktól származó minőségi termékek, szakértő munkatársak, barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat.
Kérdése van? +36301440161
Sokszorozza meg a tökéletes grillezés élményét – grillezzen öntöttvas edényeken. A Kiváló minőségű öntöttvasból készült grillserpenyő tökéletesen elosztja és tartja a hőt. Az öntöttvas grillserpenyő már ki van égetve és használatra kész, így nem kell megcsinálni az első égetést (más néven fűszerezést). Fedezze fel az öntöttvas grillezés varázsát, és élvezze annak minden előnyét.
Az ínyencek és az igazi grillmesterek nem tudnak betelni az öntöttvas grilledényekkel.. A nyers öntöttvason elkészített húsok és egyéb ételek egyedi ízűek és aromájúak.. A gondos elkészítéssel és minőségi alapanyagokkal kombinálva az öntöttvas serpenyőn grillezett ételek gazdagabb és összetettebb ízűek. Az öntöttvas edények ezért népszerűek a jó ételek szerelmesei körében világszerte.
A minőségi dolgok minőségi ellátást érdemelnek. A G21 serpenyőjét már égetve kapja meg, így azonnal használhatja. Az égetéssel a serpenyő felülete speciális tapadásmentes réteget kap, amely megvédi az öntöttvasat a rozsdásodástól, biztosítja az edény tapadásmentességét és növeli a készülő étel ízét.
A következő égetés az idő elteltével már csak Önön múlik. Semmi bonyolult, ne aggódjon. Kenjük be a serpenyőt növényi, lehetőleg repce- vagy mogyoróolajjal. A serpenyőben lévő olajat papírtörlővel kifényesítjük, majd főzőlapra, sütőbe vagy grillrácsra tesszük és legalább 1 órán át égetjük.
Fontos megjegyzés: A sütőben való sütés előtt csavarja le a fogantyút a serpenyőről, hogy elkerülje a sérüléseket.
A fűszerezés így kemény védőbevonatot hoz létre a serpenyőn. Amikor a zsírt hevítik, a fémhez és önmagához kötődik a polimerizációnak nevezett folyamat során, amikor a zsír műanyag formájúvá alakul. Ha elegendő mennyiséget alkalmazunk, kemény patina képződik, amely védi a fémet, és tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik.
Az edény megfelelő gondozásának és tulajdonságainak javításának legegyszerűbb módja a használat. Amikor steaket grillezünk, zöldségeket párolunk, vagy esetleg pitét sütünk, rétegekben főtt zsírt és olajat teszünk a serpenyőbe. Ezeket folyamatosan égetik, és javítják a védőréteget. Használattal és megfelelő gondozással a serpenyő egyedi felületet kap.
Használat után mossa ki a serpenyőt forró vízzel, tisztítsa meg bambuszkefével, és törölje szárazra.