HECHT 6 X 8 PLUS - KERTI SZERSZÁMTÁROLÓ HÁZ
Minőségi kerti ház, tartós szerkezettel. Szürke és sötétszürke színkombinációban.
Minden időszakban ideális, ha az összes eszközünket, kis kerti gépeket és egyéb kerti anyagokat szeretnénk eltárolni, száraz helyen.
A tető túlnyúlásos kialakítása lehetővé teszi, hogy a víz ne álljon meg a ház tetején, ezáltal könnyítve meg a tetőre nehezedő víz súlyától.
A keret váz anyaga 0,6 mm vastag fémlemez, a burkolat és a tető esetében 0,3 mm vastag kezelt fémlap lett alkalmazva a gyártás során.
Ez konstrukció a kerti házak esetében, a Hecht által használt korrózióvédő technológia révén 20%-kal erősebb masszívabb produktumot eredményez, mint amit a legtöbb konkurens termék esetében.
Minden alkatrész magas minőségi elvárásoknak megfelel. Ez garantálja a hosszú távú tartósságot és az időjárás viszontagságaival szembeni kiemelkedő ellenállást.
A kiváló tervezés miatt, nem kell attól félnünk, hogy egy szélvihar károkat tehet, akár a házban, akár az abban tárolt eszközökben.
Szellőzőrácsok biztosítják a szellőzést, így az esetlegesen a házban felhalmozódott nedvességet, párát könnyen eltávolíthatjuk, így elkerülve a korrózió kialakulását a házban tárolt anyagokon és eszközökön.
A kerti fém tárolókat javasolt beton alapra helyezni, melyhez gyári rögzítőemelet ajánlunk. Ennek a háznak az ajtaja magassága 1700 mm, a csúszó konstrukciónak köszönhetően nem borulhat fel és nem sérülhet meg, például egy széllökés miatt. A nyitott ajtó szélessége 1030 mm. A praktikus szellőzőrácsok biztosítják a levegő szellőzését.
Ez megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a házban, ezáltal megakadályozva a tárolt anyagok és szerszámok felesleges korrózióját.

A raktárkészlet információ a kialakult COVID helyzet miatt csak tájékoztató jellegű és nagy súlyú vagy terjedelmes termékeknél a megadott szállítási idő módosulhat!
Garancia idő:
• Magánszemély vásárlása esetén: 2 év
• Cég vásárlása esetén: 6 hónap

A raktárkészlet információ a kialakult COVID helyzet miatt csak tájékoztató jellegű és nagy súlyú vagy terjedelmes termékeknél a megadott szállítási idő módosulhat!
Garancia idő:
• Magánszemély vásárlása esetén: 2 év
• Cég vásárlása esetén: 6 hónap
HECHT – a kertek mestere. Ezt a szlogent méltán viseli a közel 22 éves gyártói múltra visszatekintő Cseh székhelyű kertigép gyár. Termékei minőségbiztosított, kiváló ár-érték arányú gépek és tartozékok. A HECHT gépek a Csehországi piacon túl, meghódították a német, szlovák és lengyel piacokat is. Magyarországi megjelenése óta hazánkban is népszerű, fejlődése töretlen. A HECHT termékek számos németországi szakmai díjat és elismerést nyertek. A HECHT márkanév mára ismert az összes Közép-Kelet Európai piacon, mert megbízható, kiváló minőségű és ár-érték arányú kerti gépek és eszközök. Rendkívül széles HECHT termékválaszték lefedi a teljes kerti kínálatú szortimentet az egyszerű mechanikus fűnyíróktól a kapálógépeken és láncfűrészeken át egészen az ágaprítóig vagy akár a kerti szerszámokig. A HECHT kínálata nagyon széles, például kerti hinta, kerti ház vagy medencetartozékok is a szortiment része. A kerti eszközök tárolására ajánljuk szerszámtároló fém kisházainkat, majd a munka végeztével a szabadtéri lazítást szolgáló kertibútorainkat és kerti grill választékunkat. A legkisebbek is örömüket lelhetik a HECHT márkában, hiszen számos vidám, színes akkumulátoros gyermekautó és egyék kis jármű is fellelhető választékunkban.
Magyarországon a HECHT termékek importját, raktározását és szervizelését a Cseh anyacég leányvállalata végzi. Ezzel biztosítva a magas színvonalú garanciális szolgáltatásokat, alkatrészellátást és szervizt. A Kerl Hungária Kft is már több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezik, de folyamatosan bővítjük termékválasztékunkat vásárlóink visszajelzései alapján és a piaci elvárásoknak megfelelően ezért készítettük el új kertihobbi webáruházunkat és a Kerl Hungária Kft többek között a HECHT termékek hivatalos magyarországi forgalmazója lett.

20 %-kal erősebb, mint az átlagos konkurencia által használt anyagok

 

Csomagolás: 

A fém kerti tárolót 2 külön dobozban, lapra szerelve szállítjuk! Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2020.11.19 12:39
 - Szász Imola
Szász Imola
2020.11.19 12:39
Minden rendben volt, gyosan szállították.
Előnyök: Gyorsan szállították. Jó minőségű kis házikó.
Hátrányok: Nem volt ilyen
olcsobbat.hu argep.hu favi.hu